Πολιτική απορρήτου για LuckyPig.live

Στο LuckyPig.live, προσβάσιμο από το http://LuckyPig.live, μία από τις βασικές μας προτεραιότητες είναι η ιδιωτικότητα των επισκεπτών μας. Αυτό το έγγραφο Πολιτικής Απορρήτου περιέχει τους τύπους πληροφοριών που συλλέγονται και καταγράφονται από το LuckyPig.live και τον τρόπο με τον οποίο τις χρησιμοποιούμε.

Εάν έχετε επιπλέον ερωτήσεις ή χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Αυτή η Πολιτική Απορρήτου ισχύει μόνο για τις ηλεκτρονικές μας δραστηριότητες και ισχύει για τους επισκέπτες στον ιστότοπό μας σε σχέση με τις πληροφορίες που μοιράζονται ή / και συλλέγονται στο LuckyPig.live. Αυτή η πολιτική δεν ισχύει για οποιεσδήποτε πληροφορίες συλλέγονται εκτός σύνδεσης ή μέσω καναλιών διαφορετικών από αυτόν τον ιστότοπο.

Συγκατάθεση 

Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, συμφωνείτε με την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων και συμφωνείτε με τους όρους της.

Πληροφορίες που συλλέγουμε 

Οι προσωπικές πληροφορίες που σας ζητείται να δώσετε και οι λόγοι για τους οποίους σας ζητείται να τους δώσετε θα σας αποσαφηνιστούν στο σημείο που σας ζητάμε να δώσετε τα προσωπικά σας στοιχεία.

Εάν επικοινωνήσετε απευθείας μαζί μας, ενδέχεται να λάβουμε πρόσθετες πληροφορίες σχετικά με εσάς, όπως το όνομα, τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, τον αριθμό τηλεφώνου, το περιεχόμενο του μηνύματος ή / και τα συνημμένα που μπορείτε να μας στείλετε και οποιεσδήποτε άλλες πληροφορίες μας δώσετε .

Κατά την εγγραφή σας σε έναν λογαριασμό, ενδέχεται να ζητήσουμε τα στοιχεία επικοινωνίας σας, συμπεριλαμβανομένων στοιχείων όπως όνομα, όνομα εταιρείας, διεύθυνση, διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και αριθμό τηλεφώνου.

Πώς χρησιμοποιούμε τις πληροφορίες σας 

Χρησιμοποιούμε τις πληροφορίες που συλλέγουμε με διάφορους τρόπους, μεταξύ άλλων:

  • Παροχή, λειτουργία και διατήρηση της ιστοσελίδας μας 
  • Βελτιώστη, προσαρμογή και επέκταση της ιστοσελίδας μας
  • Κατανόηση και ανάλυση του τρόπου με τον οποίο χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα
  • Ανάπτυξη νέων προϊόντων, υπηρεσιών, λειτουργιών και λειτουργιών
  • Επικοινωνία μαζί σας, είτε άμεσα είτε μέσω ενός από τους συνεργάτες μας, συμπεριλαμβανομένης της εξυπηρέτησης πελατών, για να σας παρέχουμε ενημερώσεις και άλλες πληροφορίες σχετικά με το διαδίκτυο, την ιστοσελίδα μας και για διαφημιστικούς σκοπούς 
  • Αποστολή μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για επικοινωνιακούς ή διαφημιστικούς σκοπούς

Αρχεία καταγραφής

Το LuckyPig.live ακολουθεί μια τυπική διαδικασία χρήσης αρχείων καταγραφής. Αυτά τα αρχεία καταγράφουν επισκέπτες όταν επισκέπτονται ιστότοπους. Όλες οι εταιρείες φιλοξενίας το κάνουν αυτό και αποτελούν μέρος των αναλυτικών υπηρεσιών φιλοξενίας.

Οι πληροφορίες που συλλέγονται από τα αρχεία καταγραφής περιλαμβάνουν τις διευθύνσεις πρωτοκόλλου διαδικτύου (IP), τον τύπο προγράμματος περιήγησης, τον παροχέα υπηρεσιών διαδικτύου (ISP), τη σφραγίδα ημερομηνίας και ώρας, τις σελίδες παραπομπής / εξόδου και ενδεχομένως τον αριθμό των κλικ. Αυτά δεν συνδέονται με πληροφορίες που είναι προσωπικά αναγνωρίσιμες.

Σκοπός της συλλογής αυτών των πληροφοριών είναι η ανάλυση των τάσεων, η διαχείριση του ιστότοπου, η παρακολούθηση της κίνησης των χρηστών στον ιστότοπο και η συγκέντρωση δημογραφικών πληροφοριών.

Cookies και Web Beacons

Όπως κάθε άλλος ιστότοπος, το LuckyPig.live χρησιμοποιεί “cookies”. Αυτά τα cookie χρησιμοποιούνται για την αποθήκευση πληροφοριών που περιλαμβάνουν τις προτιμήσεις των επισκεπτών και τις σελίδες που επισκέφθηκε ο επισκέπτης.

Οι πληροφορίες χρησιμοποιούνται για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας των χρηστών προσαρμόζοντας το περιεχόμενο της ιστοσελίδας μας με βάση τον τύπο του προγράμματος περιήγησης των επισκεπτών και / ή άλλες πληροφορίες.

Οι διαφημιστές συνεργάτες μας

Ορισμένοι από τους διαφημιζόμενους στον ιστότοπό μας ενδέχεται να χρησιμοποιούν cookies και διαύλους ιστού. Οι διαφημιστές συνεργάτες μας παρατίθενται παρακάτω. Κάθε ένας από τους συνεργάτες μας έχει τη δική του Πολιτική Απορρήτου για τις πολιτικές τους σχετικά με τα δεδομένα χρηστών. Για ευκολότερη πρόσβαση, συνδέσαμε υπερσυνδέσμους με τις Πολιτικές απορρήτου τους παρακάτω. Σε περίπτωση που δεν βρίσκονται εδώ παρακαλώ ελέγξετε την ιστοσελίδα του κάθε συνεργάτη μας.

Πολιτικές απορρήτου των συνεργατών διαφήμισης

Οι διακομιστές διαφημίσεων ή τα δίκτυα διαφημίσεων τρίτων χρησιμοποιούν τεχνολογίες όπως τα cookies, το JavaScript ή τους Web Beacons που χρησιμοποιούνται στις αντίστοιχες διαφημίσεις τους και τους συνδέσμους που εμφανίζονται στο LuckyPig.live, οι οποίοι αποστέλλονται απευθείας στο πρόγραμμα περιήγησης χρηστών.

Λαμβάνουν αυτόματα τη διεύθυνση IP σας όταν συμβαίνει αυτό. Αυτές οι τεχνολογίες χρησιμοποιούνται για τη μέτρηση της αποτελεσματικότητας των διαφημιστικών καμπανιών τους και / ή για την εξατομίκευση του διαφημιστικού περιεχομένου που βλέπετε σε ιστότοπους που επισκέπτεστε.

Λάβετε υπόψη ότι το LuckyPig.live δεν έχει πρόσβαση ή δεν ελέγχει αυτά τα cookies που χρησιμοποιούνται από διαφημιζόμενους τρίτων μερών.

Πολιτικές απορρήτου τρίτων μερών

Η πολιτική απορρήτου του LuckyPig.live δεν ισχύει για άλλους διαφημιζόμενους ή ιστότοπους. Επομένως, σας συμβουλεύουμε να συμβουλευτείτε τις αντίστοιχες Πολιτικές Απορρήτου αυτών των διακομιστών διαφημίσεων τρίτου μέρους για περισσότερες πληροφορίες. Μπορεί να περιλαμβάνει τις πρακτικές και τις οδηγίες τους σχετικά με τον τρόπο εξαίρεσης ορισμένων επιλογών.

Μπορείτε να επιλέξετε να απενεργοποιήσετε τα cookies μέσω των επιμέρους επιλογών του προγράμματος περιήγησης. Για να γνωρίζετε λεπτομερέστερες πληροφορίες σχετικά με τη διαχείριση των cookies με συγκεκριμένα προγράμματα περιήγησης ιστού, μπορείτε να τα βρείτε στις αντίστοιχες ιστοσελίδες των προγραμμάτων περιήγησης.

Δικαιώματα ιδιωτικού απορρήτου της CCPA (Μην πουλήσετε τα προσωπικά μου στοιχεία)

Σύμφωνα με το CCPA, μεταξύ άλλων δικαιωμάτων, οι καταναλωτές της Καλιφόρνια έχουν το δικαίωμα να:

Ζητήσετε από μια επιχείρηση που συλλέγει τα προσωπικά δεδομένα ενός καταναλωτή να αποκαλύψει τις κατηγορίες και τα συγκεκριμένα προσωπικά δεδομένα που έχει συλλέξει μια επιχείρηση σχετικά με τους καταναλωτές.

Ζητήσετε από μια επιχείρηση να διαγράψει οποιαδήποτε προσωπικά δεδομένα σχετικά με τον καταναλωτή που έχει συλλέξει μια επιχείρηση.

Ζητήσετε από μια επιχείρηση που πωλεί τα προσωπικά δεδομένα ενός καταναλωτή να μην πουλά τα προσωπικά δεδομένα του καταναλωτή.

Εάν υποβάλλετε ένα αίτημα, έχουμε ένα μήνα για να σας απαντήσουμε. Εάν επιθυμείτε να ασκήσετε κάποιο από αυτά τα δικαιώματα, επικοινωνήστε μαζί μας.

Δικαιώματα Προστασίας Δεδομένων GDPR

Θα θέλαμε να βεβαιωθούμε ότι γνωρίζετε πλήρως όλα τα δικαιώματα προστασίας δεδομένων σας. Κάθε χρήστης δικαιούται τα εξής:

Το δικαίωμα πρόσβασης – Έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε αντίγραφα των προσωπικών σας δεδομένων. Μπορούμε να σας χρεώσουμε μια μικρή χρέωση για αυτήν την υπηρεσία.

Το δικαίωμα της διόρθωσης – Έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε να διορθώσουμε τυχόν πληροφορίες που πιστεύετε ότι είναι ανακριβείς. Έχετε επίσης το δικαίωμα να ζητήσετε να συμπληρώσουμε τις πληροφορίες που θεωρείτε ελλιπείς.

Το δικαίωμα διαγραφής – Έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε να διαγράψουμε τα προσωπικά σας δεδομένα υπό ορισμένες προϋποθέσεις.

Το δικαίωμα περιορισμού της επεξεργασίας – Έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε να περιορίσουμε την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων υπό ορισμένες προϋποθέσεις.

Το δικαίωμα να αντιταχθείτε στην επεξεργασία – Έχετε το δικαίωμα να αντικρούσετε την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων, υπό ορισμένες προϋποθέσεις.

Το δικαίωμα στη φορητότητα δεδομένων – Έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε να μεταφέρουμε τα δεδομένα που συλλέξαμε σε κάποιον άλλο οργανισμό ή απευθείας σε εσάς υπό ορισμένες προϋποθέσεις.

Εάν υποβάλλετε ένα αίτημα, έχουμε ένα μήνα για να σας απαντήσουμε. Εάν επιθυμείτε να ασκήσετε κάποιο από αυτά τα δικαιώματα, επικοινωνήστε μαζί μας.

Πληροφορίες για τα παιδιά

Ένα άλλο μέρος της προτεραιότητάς μας είναι η προσθήκη προστασίας για τα παιδιά κατά της χρήσης του Διαδικτύου. Ενθαρρύνουμε τους γονείς και τους κηδεμόνες να παρακολουθούν, να συμμετέχουν και / ή να παρακολουθούν και να καθοδηγούν την ηλεκτρονική τους δραστηριότητα.

Η LuckyPig.live δεν συλλέγει ενσυνείδητα προσωπικές πληροφορίες από παιδιά ηλικίας κάτω των 18 ετών. Εάν πιστεύετε ότι το παιδί σας παρέσχε τέτοιου είδους πληροφορίες στον ιστότοπό μας, σας ενθαρρύνουμε να επικοινωνήσετε μαζί μας αμέσως και θα καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να αφαιρέσουμε αμέσως αυτές τις πληροφορίες από τα αρχεία μας.

Πολιτική Απορρήτου 7 Φεβρουαρίου 2020